KHAS UNTUK PEMILIK RUMAH & HARTANAH

ANDA NAK JUAL RUMAH?

Sebagai perunding hartanah saya tahu bagaimana cara nak jual rumah dan senang dapat pembeli

Dapatkan khidmat saya sekarang supaya rumah anda terjual dengan cepat!


Hai, Saya Mukaram M Jamin

Seorang Probationary Estate Agent (PEA) yang Berdaftar Dengan Board of Valuers, Appraisers, Estate Agent and Property Manager (BOVAEAP) Di Bawah Kementerian Kewangan Malaysia.

Saya bernaung di bawah IQI Realty Sdn Bhd sebagai Team Leader (PEA3379) dan mempunyai tidak kurang 200 Real Estate Negotiator (REN) di bawah kendalian saya.

Saya juga merupakan speaker hartanah dan FB influencer yang sering di undang dalam seminar sejak 2015 lagi.

Sebagai REN pula, saya telah membantu beratus orang dalam urusan hartanah.

Ini kerana saya mempunyai pasukan yang terdiri daripada REN, peguam, penilai hartanah dan banker yang penuh berdedikasi

Setelah pelbagai AWARD yang saya terima daripada IQI Realty Sdn Bhd, saya yakin segala permasalahan hartanah anda akan dapat diselesaikan dengan mudah dan profesional.

Kenapa Anda Perlukan Khidmat Saya Untuk Jual Rumah?

Pakar Dalam Urusan Jual Beli Rumah

Memang menjadi kerja kami dalam menguruskan hal berkaitan jual beli rumah. Sebagai ejen hartanah berdaftar kami sentiasa di pantau, dilatih & diberi tauliah oleh badan profesional Lembaga Penilaian Pentaksiran Ejen Harta Tanah (LPPEH)

Jimat Masa & Tenaga

Anda tidak perlu lagi bazirkan masa dan pening kepala dalam urusan jual beli hartanah, kami akan bantu siapkan dokumen, mencari pembeli dan mengiklankan hartanah anda serta memastikan segala proses berjalan dengan lancar.

Rumah Terjual Dengan Cepat

Dengan adanya tim yang ramai termasuk pihak peguam, banker, penilai hartanah dan ejen hartanah sendiri, kami mampu bergerak secara agresif dan memastikan rumah anda terjual dengan cepat.

Tidak Berlaku Sebarang Penyelewengan

Seperti mana yang anda tahu, kami sentiasa dipantau oleh LPPEH dalam semua tindak tanduk kami. Pastinya hak anda sentiasa dilindungi, lebih selamat dan paling penting tiada penipuan berlaku.

Anda Boleh Nikmati Hidup Seperti Biasa

Sebaik sahaja anda menyerahkan urusan jual beli kepada ejen, anda boleh menumpukan perhatian kepada urusan yang lebih bermakna dalam hidup anda. Segala proses jual beli rumah akan kami uruskan dan anda hanya perlu tunggu hartanah anda terjual sahaja.

Jika anda rasa tak mampu nak urus sendiri dan perlukan khidmat saya...

Atau anda boleh terus whatsapp saya jika perlukan bantuan segera.